آبکاری، یک روش مناسب برای مقاومت سطوح رسانا در برابر آسیبهای مختلف مانند خوردگی و زنگ زدن میباشد.
آبکاری استیل با PVD
آبکاری استیل با PVD یا Physical Vapor Deposition یک روش پوششدهی فیزیکی است، که در آن یک لایه نازک و بسیار محکم از مواد مختلفی مانند نیترید تیتانیوم، کربید تنگستن و غیره بر روی سطح فلزی اعمال میشود.
این روش از روشهای تلفیقی و شیمیایی پوششدهی متمایز است و باعث افزایش مقاومت به خوردگی، خش و سایش، بهبود مقاومت الکتریکی و حرارتی و افزایش ظاهر زیبای قطعات فلزی میشود. این روش در صنایع مختلفی مانند صنایع یراق آلات، صنایع بهداشتی، خودروسازی، صنایع ساختمانی، صنایع الکترونیک و غیره مورد استفاده قرار میگیرد.
کاربرد آبکاری PVD در صنعت یراق آلات
این روش آبکاری بدلیل کیفیت بالا در پوشش یک دست، مقاومت در برابر ضربه و ظرافت بالا در صنعت یراق آلات کابینت و شیرآلات آشپزخانه کاربرد زیادی دارد. از این روش برای آبکاری و پوشش دهی دستگیره کابینت، شیرآلات و اکسسوریها استفاده میشود.
مزایای آبکاری استیل به روش PVD
پوشش سطح به روش پی وی دی از مزایای زیادی برخوردار است که به برخی از آنها اشاره میکنیم:
- روش آبکاری PVD به دلیل مقاومت بالا، سختی بالا، مقاومت در برابر خوردگی، فرسایش و زنگ زدگی، در صنایعی که نیاز به کارایی بالا دارند، مورد استفاده قرار میگیرد.
- روش آبکاری PVD قابلیت تولید رنگها و پوششهای مختلف را فراهم میکند. با استفاده از این روش، میتوان برای محصولات مختلف، پوششهای متنوعی ایجاد کرد.
- افزایش سختی سطح با آبکاری PVD، سطح فلزی تقویت و سختی بالاتری به آن میافزاید.
- آبکاری PVD به دلیل کاهش مصرف انرژی و مواد شیمیایی، به عنوان یک روش پایدار و دوستدار محیط زیست شناخته میشود.
معایب آبکاری استیل به روش PVD
از معایب این روش میتوان به هزینه بالاتر این روش اشاره کرد. اما با توجه به مزیتهای اشاره شده میبینید ارزش هزینهی شما را دارد.
در انتها
روش آبکاری خلاء یا PVD یکی از پیشرفته ترین روشهای آبکاری فلزات است که در بسیاری از صنایع از جمله صنایع بهداشتی ساختمانی و شیرآلات مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین اگر از آن دسته افرادی هستید که به ماندگاری لوازم خود اهمیت میدهید و دوست دارید که لوازم خریداری شده از لحاظ کیفیت ساختار خوبی داشته باشند، بدون شک استفاده از لوازمی که به روش پی وی دی آبکاری شده اند انتخاب بهتری میباشد.